פירוט השיעורים למסלול המקוצר:

שיעור 1-  נתחיל במתן מידע: אספר לך היכן רצוי לקנות ומה צריך לקנות בשביל להכין ולהגיש עוגה (חומרי גלם, מצרכים לשדרוג עוגה, סיליקונים ועוד),  בסדנה זו נחזור למקורות הזילוף ע”י  עוגת זילוף מלאה + לימוד טכניקת עבודה עם עוגת חיתוך, לימוד זילוף של שוקולד צ’ימקאו כקווי מתאר, נלמד את כל הקשור לשקיות הזילוף, המתאמים, הצנתרים ולימוד עיטורי בסיס חלק א’

שיעור 2-  עוגה ילדותית- עיטוף עוגה בצורה חלקה בדרך הישנה, לימוד זילוף של שוקולד צ’ימקאו ומילוי לכדי דמות/ציור העשוי כולו משוקולד, לימוד על מכונת האיירבראש וטכניקות שימושיות שניתן לבצע איתו על גבי עוגות  ולימוד עיטורי בסיס חלק ב’

שיעור 3-  עוגה קלאסית- עיטוף עוגה בצורה המודרנית, לימוד שימוש ועשייה של תחרה אכילה, לימוד עיטורי פרחים

שיעור 4-  שיעור סיום וסיכום: לימוד טכניקת הרכבה של עוגת קומתיים, עיטוף עוגה בצורה חלקה עם אפקט האיירבראש/אומברה (כמה פסי צבע מקצפת), שימוש בטכניקות שלמדנו במהלך כל השיעורים על גבי העוגה  וחזרה על כל העיטורים לפי הצורך

מחיר: 3,000 שקלים (750 שקלים למפגש)
**ניתן להוסיף שיעור פיסול דמויות מקצפת בתוספת 750 שקלים.

**לשריון תאריכים יש לספק מקדמה על סך 800 שקלים על מנת להירשם.
את יתרת התשלום ניתן לשלם בתשלומים של 550₪  בסיום כל שיעור או ב-2 תשלומים בכרטיס אשראי.

דילוג לתוכן