פירוט השיעורים למסלול המקיף והמלא:
שיעור 1 – נלמד היכן רצוי לקנות ומה צריך לקנות בשביל לפתוח עסק (חומרי גלם, מצרכים לשדרוג עוגה, סיליקונים ועוד), בנוסף נלמד את כל הקשור לשקיות הזילוף, המתאמים, הצנתרים ואת כל עיטורי הקצפת כגון: צדפות, רוזטות, צדפות הפוכות, חבלים, צמות, עלה ועוד (הלימוד הינו לימוד בקצב התלמידה עד שאין הבנה מלאה ועשייה מלאה אין אנו עוברות הלאה ולכן מדובר במפגש שלם)
שיעור 2 – עוגת זילוף מלאה + לימוד טכניקת עבודה עם עוגת חיתוך, לימוד זילוף דמות משוקולד צ’ימקאו כקווי מתאר ומילוי קווי המתאר בצ’ימקאו לבן צבוע לצבעים (לכדי דמות/אלמנט/ תמונה העשויה כולה משוקולד צ’ימקאו)
שיעור 3 – עוגה לילד/ה: לימוד עיטוף עוגה בצורה חלקה בדרך הישנה, לימוד זילוף של שוקולד צימקאו על גבי דף טרנספר בצורה נכונה ונוחה ועיצוב העוגה בהתאם לנלמד עד כה
שיעור 4 – לימוד על מכונת האיירבראש וטכניקות שימושיות שניתן לבצע על גבי עוגות, לימוד ועשייה של דמויות שוקולד קטנות (בדגש על עבודה של זילוף פרטים קטנים) ושימוש בתבניות שוקולד לאותיות ופרטים המשדרגים עוגות
שיעור 5 – לימוד מגוון רחב של עיטורי פרחים מקצפת ,לימוד עקרונות הבסיס של זילוף ב-over piping, לימוד של זילוף נכון בהפלת קווים, לימוד מגוון רחב ביותר של דוגמאות זילוף של over piping ולימוד טכניקה להשגת חצאי עיגול מדויקים בעוגה
שיעור 6 – עוגה פרחונית/קלאסית (ניתן לשלב עיטורי over piping), חזרה על עיטוף עוגה בצורה חלקה ומקצועית, לימוד שימוש ועשייה של תחרה אכילה
שיעור 7- שיעור סיום וסיכום, לימוד טכניקת הרכבה של עוגת קומתיים, עיטוף עוגה בצורה חלקה עם אפקט האיירבראש/אומברה (כמה פסי צבע מקצפת), לימוד יצירת בצק שוקולד (צ’ימקאו), שימוש בטכניקות שלמדנו במהלך כל השיעורים וחזרה על כל החומר לפי הצורך.
מחיר: 4,550 שקלים (650 שקלים למפגש)
**ניתן להוסיף שיעור נוסף של פיסול דמויות מקצפת בתוספת 650 שקלים
**לשריון תאריכים יש לספק מקדמה על סך 1050 שקלים על מנת להירשם, את יתרת התשלום ניתן לשלם בתשלומים של 500 שקלים בסיום כל שיעור.



















