סדנת מתחילים
סדנה זו מיועדת לכל מי שמעוניין להכיר את עולם הזילוף וכליו, אין צורך בידע קודם או בניסיון.
ניתן לעבור את הסדנה במסגרת קבוצתית (4-6 בנות) או אישית.
הסדנה הינה מעשית- המשתתפת מקבלת עוגה אותה היא מעצבת לפי בחירתה ולוקחת לביתה כתוצר הסדנה, ליווי ותמיכה 24/7 בעמוד הפייסבוק ובאתר “נעמה האופה” וחוברת מתכונים וטיפים אשר תעזור בהמשך דרכה.
סדנאות אישיות-
מעבר ליתרון של מפגש אחד על אחד, אלמד מגוון רחב יותר של עיטורי קצפת תוך אפשרות של התאמת הסדנה לצרכים האישיים שלך
- סדנת בסיס-
בסדנה זו נלמד במתכונת אישית מהו המתכון הנכון לקצפת, מהם המרקמים השונים לעיטוף ולזילוף עוגה, מה היא הדרך הנכונה לזילוף קווי מתאר עם צ’ימקאו בכדי ליצור ציור ולהניחו על גבי עוגה.
נלמד סוגי עיטורים שונים: צדפות, צמות, שתי וערב, דשא, רוזטות, שושנה על מסמר, תפקידם של מתאמים ומגוון צנתרים שונים ועוד..
משך הסדנה: כ-6 שעות.
עלות: 650 שקלים - סדנת חיתוך- (עוגה מלבנית בגודל 30*40 אותה נחתוך לפי דמות/ציור)
בסדנה זו נלמד במתכונת אישית מהו המתכון הנכון לקצפת, מהם המרקמים השונים לעיטוף ולזילוף עוגה, מה היא הדרך הנכונה לזילוף קווי מתאר עם צ’ימקאו בכדי ליצור ציור ולהניחו על גבי עוגה. בנוסף נלמד את עקרונות העבודה עם סדנת חיתוך, כיצד להחליק את פני העוגה המיוחדת הזו, נלמד סוגי עיטורים שונים: צדפות, צמות, שתי וערב, דשא, רוזטות, שושנה על מסמר, תפקידם של מתאמים ומגוון צנתרים שונים ועוד סוגי סגירות הנפוצות בעוגה מסוג זה.
משך הסדנה: כ-6 שעות
עלות: 750 שקלים - סדנת מתחילים משולבת- *הסדנה המבוקשת ביותר שלי*
2 סוגי סדנאות ב-1: שילוב של סדנת לימוד עולם הזילוף כמו בסדנת הבסיס עם סדנת מתחילים המספקת לימוד של אלמנטים מתקדמים ליצירת עוגה מעוצבת ממש כמו של מעצבת עוגות!!!- בסדנה המשולבת נלמד במתכונת אישית מהו המתכון הנכון לקצפת, מהם המרקמים השונים לעיטוף ולזילוף עוגה, נלמד על סוגי עיטורים שונים: צדפות, צמות, שתי וערב, דשא, רוזטות, שושנה על מסמר.
– נלמד על תפקידם של מתאמים ועל מגוון צנתרים שונים, כיצד נכון להחזיק שקיץ זילוף ועוד…
– נלמד כיצד להשתמש נכון בדף סוכר, נכיר את דף הסוכר ונכין דמות עומדת/שוכבת על גבי העוגה.
– נלמד על סוגי הצימקאו (פרווה/חלבי)- נבין מה הם היכולות של החומר, היתרונות ודרכי השימוש.
– נלמד כיצד נכון לחתוך את שכבות העוגה בצורה ישרה ונוחה ואיך מטפלים בקרם הפנימי שנכנס בין שכבות העוגה בצורה נכונה כך שלא תצא “בטן” לעוגה לאחר עיטוף.
– נלמד לעטוף עוגה בקצפת בצורה מקצועית וחלקה.
– נכיר את סוגי התבניות השונות שניתן ליצור איתן אלמנטים אכילים/אותיות/כתר ועוד.
לבסוף, תעצבי את העוגה המעוצבת שתמיד רצית ותדעי כיצד ליישם את הכל גם בבית.
משך הסדנה: כ-7 שעות
עלות: 850 שקלים
סדנאות קבוצתיות-
- סדנת בסיס-
נלמד מהו המתכון הנכון לקצפת, מהם המרקמים השונים לעיטוף ולזילוף עוגה, מה היא הדרך הנכונה לזילוף קווי מתאר עם צ’ימקאו בכדי ליצור ציור ולהניחו על גבי עוגה.
נלמד סוגי עיטורים שונים: צדפות, צמות, שתי וערב, דשא, רוזטות, שושנה על מסמר, תפקידם של מתאמים ומגוון צנתרים שונים ועוד..
משך הסדנה: 5- 5 וחצי שעות.
עלות: 450 שקלים
סדנת חוץ- 400 שקלים (מינימום 6 משתתפות לא כולל מארחת) - סדנה משולבת-
בסדנה זו נלמד מהו המתכון הנכון לקצפת, מהם המרקמים השונים לעיטוף ולזילוף עוגה, בנוסף נלמד גם כיצד לעטוף עוגה בקצפת בצורה מקצועית (כך שהדופן והחלק העליון חלק), ונלמד כיצד לזלף ולמלא בצורה הנכונה ציור/דמות העשויה כולה משוקולד (עומדת/שוכבת)
נלמד סוגי עיטורים שונים: צדפות, צמות, שתי וערב, דשא, רוזטות, שושנה על מסמר, תפקידם של מתאמים ומגוון צנתרים שונים ועוד..
משך הסדנה: 7- 7 וחצי שעות
עלות: 550 שקלים
סדנת חוץ- 600 שקלים (מינימום 6 משתתפות לא כולל מארחת)תמונות של מספר תוצרי סדנה:














