סדנת עיטוף עוגה

אוהבות עוגות מעוצבות? מתפעלות מסגנונות העיטוף?

למה לא לשלב את שתי האהבות האלו יחד?!

נעמה האופה מזמינה אתכן לסדנה מתוקה, סדנה בה אני מגלה לכם את כל סודות הקסם של עיטוף העוגות.

מה לומדים בסדנת עיטוף עוגות?

עיטוף עוגות בצורה מקצועית זו אומנות, כמו בכל אומנות גם פה יש טכניקה רחבה שאותה לומדים על מנת להבין איך לבצע את הדברים כראוי.
נעמה האופה אמנית זילוף עוגות ועוגיות. בעלת ידע וניסיון רב בתחום, מגלה לכם את כל סודות העיטוף של העוגות.
בואו לגלות איך עושים את זה נכון, בסדנה מעשית של עיטוף עוגות.


כל משתתפת בוחרת סגנון עיטוף מועדף, אותו היא תיצור באמצעות טכניקת העיטוף שפיתחתי להקניית הכלים המקצועיים ביותר לקבלת תוצאה מושלמת. בסיום הסדנה המשתתפת לוקחת את יצירותיה הביתה.

מה נלמד?
• מהו מרקם הקצפת הנכון, איך מבצעים מילוי נכון לעוגה ואיזה אפשרויות מילוי קיימות לעוגה
• כיצד שומרים על עיטוף נקי מפירורים
• באיזה קלף רצוי להשתמש לקבלת התוצאה הטובה ביותר ומדוע
• טכניקת עיטוף מקצועית וחלקה
• מהי תנוחת היד הנכונה בזמן יישור עוגה
• כיצד להימנע מבועות אוויר בזמן עיטוף העוגה
• כל לקוחה יכולה לבחור סגנון עיטוף מועדף:
– קלאסי- צבע אחיד
– צבע אחיד עם משיכות צבע
– אפקט איירבראש: 2-4 פסי צבע עבים.
– אפקט פסים דקים
– אפקט עיטוף “שבור”
– עיטוף עוגה גבוהה בגובה של כ-15 ס”מ

במהלך כל הסדנה, המשתתפת מתנסה בשיטות העבודה ובטכניקות אותן אני מלמדת. אני מקפידה לאתגר את המשתתפת על ידי בחירה בסגנונות שיספקו התנסות מעשית שוטפת לאורך כל הסדנה במטרה להבין, להפנים ולדעת להשתמש בצורה מיטבית במידע אותו אני מלמדת בסדנה.

העיטוף מתבצע על גבי עוגה בקוטר 22, גובה כ-10 ס”מ אותה הלקוחה לוקחת בסיום הסדנה עטופה כתוצר סדנה.
לרוב בסדנה מסוג זה עוטפים פעם אחת את הסגנון המבוקש על ידי הלקוחה, במידה ותפיסת הלקוחה מהירה ניתן לבצע עיטוף נוסף במשך הזמן המוקצב של הסדנה.

עלות: 400 שקלים
משך זמן הסדנה: כ-4 שעות

דילוג לתוכן