פירוט השיעורים למסלול המקוצר:
שיעור 1- נתחיל במתן מידע: אספר לך היכן רצוי לקנות ומה צריך לקנות בשביל להכין ולהגיש עוגה (חומרי גלם, מצרכים לשדרוג עוגה, סיליקונים ועוד), בסדנה זו נחזור למקורות הזילוף ע”י עוגת זילוף מלאה + לימוד טכניקת עבודה עם עוגת חיתוך, לימוד זילוף של שוקולד צ’ימקאו כקווי מתאר, נלמד את כל הקשור לשקיות הזילוף, המתאמים, הצנתרים ולימוד עיטורי בסיס חלק א’
שיעור 2- עוגה ילדותית- עיטוף עוגה בצורה חלקה בדרך הישנה, לימוד זילוף של שוקולד צ’ימקאו ומילוי לכדי דמות/ציור העשוי כולו משוקולד, לימוד על מכונת האיירבראש וטכניקות שימושיות שניתן לבצע איתו על גבי עוגות ולימוד עיטורי בסיס חלק ב’
שיעור 3- עוגה קלאסית- עיטוף עוגה בצורה המודרנית, לימוד שימוש ועשייה של תחרה אכילה, לימוד עיטורי פרחים
שיעור 4- שיעור סיום וסיכום: לימוד טכניקת הרכבה של עוגת קומתיים, עיטוף עוגה בצורה חלקה עם אפקט האיירבראש/אומברה (כמה פסי צבע מקצפת), שימוש בטכניקות שלמדנו במהלך כל השיעורים על גבי העוגה וחזרה על כל העיטורים לפי הצורך
מחיר: 3,000 שקלים (750 שקלים למפגש)
**ניתן להוסיף שיעור פיסול דמויות מקצפת בתוספת 750 שקלים.
**לשריון תאריכים יש לספק מקדמה על סך 800 שקלים על מנת להירשם.
את יתרת התשלום ניתן לשלם בתשלומים של 550₪ בסיום כל שיעור או ב-2 תשלומים בכרטיס אשראי.











