סדנאות זילוף

אפיתם עוגה, הכנסתם בה את כל החומרים הכי איכותיים והיא יצאה מהתנור בדיוק כמו שדמיינתם.
עכשיו תנו לה את הכבוד המגיע לה – שדרגו אותה בקישוט מרשים.

אז מה עושים? מזלפים!

קרם מתוק וצבעוני הופך כל עוגה לחגיגה אמתית ובעזרת זילוף תוכלו לעשות כל עוגה טעימה, לטעימה יותר.
הזילוף הנכון, יוכל להפוך כל עוגה הכי-פשוטה לעוגה מהממת!
נעמה האופה מזמינה אתכם ללמוד לזלף בסדנאות שלה כמו הקונדיטורים המקצועיים.

סדנאות הזילוף המקצועיות שלי:

סדנת מתחילים: אפשרי כסדנה קבוצתית או כסדנה אישית (ניתן לבחור בסדנה בסיסית, או משודרגת על ידי הוספת סדנת חיתוך/סדנה משולבת).לפרטים נוספים על הסדנה- לחצי כאן

סדנת מתקדמים: לימוד והנחיה אישית לשיטות זילוף מגוון רחב של פרחים (סדנה אישית בלבד). במסגרת הסדנה נלמד לעטוף ביחד את העוגה בצורה מקצועית וחלקה, ליצור ולהשתמש בתחרה אכילה ולימוד עקרונות הבסיס בריסוס איירבראש. בנוסף קיימת אפשרות לשדרג את הסדנה לסדנת קומות.לפרטים נוספים על הסדנה- לחצי כאן

סדנת איירבראש – איירבראש היא מכונה שמתיזה צבע מאכל ובעזרתה ניתן ליצור מבחר של רקעים מרהיבים לעוגות.לפרטים נוספים על הסדנה- לחצי כאן

סדנת over piping – סדנת זילוף הממוקדת לעולם ה-over piping, שיטת זילוף הקיימת כבר למעלה מ-100 שנה, מספקת מראה ויקטוריאני, מרשים ומלכותי על גבי עוגות. שיטת הזילוף המיוחדת מספקת מגוון אפשרויות עיטורים גם עם עוגות רגילות שלהן רוצים לתת נגיעה מיוחדתלפרטים נוספים על הסדנה- לחצי כאן

סדנת התמקצעות – סדרת סדנאות אישיות של 4-7 מפגשים. במסגרת המפגשים אני מלמדת הכול על תחום הזילוף – כל הטכניקות והטיפים לקבלת זילוף מושלם. החל מהבסיס ועד למידע החדש והעדכני ביותר. הסדנה מיועדת בעיקר למי שרוצה להתמקצע בתחום הזילוף.לפרטים נוספים על הסדנה- לחצי כאן

בכל הסדנאות שלי, אני מקפידה לספק לתלמידי את כל הידע שרכשתי במהלך ניסיוני בתחום. מטרת סדנת הזילוף היא ללמד את משתתפיה את תורת הזילוף באופן המקצועי ביותר.

דילוג לתוכן